SVE JE JASNO: Dmitrović otkrio gde nastavlja karijeru!

Autor:

Sport

16.08.2020

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac marko Dmitrović dovodio se u vezu sa Atletikom iz Madrida. Na kraju, transfer se nije desio, a Dmitrović kaže da on ne bi imao šta da traži u timu Dijega Simeonea.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Dmitrović

Srpski reprezentativni golman marko Dmitrović je pominjan kao moguće pojačanje Atletika iz Madrida. Na kraju, transfer se nije desio, a Dmitrović kaže da on ne bi imao šta da traži u timu Dijega Simeonea.

- Šta bih tražio u sredini koja u svojim redovima ima Jana Oblaka, najboljeg golmana sveta? Ako negde budem odlazio, to će biti klub gde ću da branim, gde je konkurencija takva da mogu da se nametnem i očekujem mesto između stativa. Pored Slovenca, objektivno, ne bih postojao, rekao je Dmitrović za Sportklub pa nastavio:

- Lepo je kad zove veliki klub, lepo je čuti i pohvale, sve je lepo, ali, da budem prikovan za klupu, a nalazim se u najboljim godinama, jednostavno ne ide. Nisam, eto, od onih koji bi se zadovoljili samo činjenicom da su članovi madridske ekipe i da im je za sreću dovoljno da nose trenerku Atletika na treninzima i utakmicama.

Dmitrović napomonje da ostaje u Eibaru.

- Zasad ostajem. A, da li ću i dokle da se zadržim u Eibaru? Daleko je oktobar, sad je sve usporeno, u septembru se dešavaju bitne stvari. Još nešto: Dobro mi je u Eibaru, 12 meseci pre isteka ugovorne obaveze, ne opterećujem se eventualnim transferom. Voleo bih da ostanem u Španiji, navikao sam se na život u ovoj lepoj zemlji, na ljude, na ligu, na sve. Kao i uvek, u svakom prelaznom roku, biće priča i pričica. Ukoliko se pojavi neko ozbiljan, poput Atletika u razgovorima, videćemo… Bez žurbe, završio je Dmitrović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading