SAD DILEME NEMA: Otkriveno zašto je Natho propustio dva uzastopna meča, razlog je NEVEROVATAN!

Autor:

Sport

16.08.2020

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je savladao Radnik u Surdulici sa 2:0. Pored trijumfa crno-belih, dosta se pričalo i o izostanku Bibrasa Natha.

RepublikaFoto: Starsport
Bibras Natho

Izraelac već drugi meč u nizu nije bio ni u protokolu, a kamoli na terenu. Kako prenosi Telegraf, sa sve je kriva kilaža.

Pandemija korona virusa je očito ostavila traga na Natha, koji se posle karantina pojavio sa nekoliko kilograma više, koje nije uspeo da skine tokom priprema za nastavak minule, ali i početak tekuće sezone.

Bilo je to vidljivo i na terenu, kada se ekipa prvi put okupila posle skoro dvomečenog karantina bez treninga. Problem se najviše ispoljavao u defanzivnoj tranziciji, gde se rivalima otvaralo suviše prostora, što se videlo i u Kruševcu i u Novom Pazaru, gde je Partizan poražen i gde je postalo jasno da nešto mora da se popravi i promeni.

Trener Savo Milošević je tim povodom nedavno obavio razgovor sa Nathom, navodi pomenuti izvor, i saglasili su se da je potrebno da Izraelac skine četiri kikograma viška (upoređene reference iz perioda kada je stigao u Partizan), te da se već na meču sa Inđijom, narednog vikenda, vrati u konkurenciju za sastav.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading