(FOTO) ALARM POSLE SPARTAKA: Delije u TRANSU, novi štoper u Zvezdi?!

Autor: Maxbetsport, Republika

Sport

15.08.2020

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli na pragu velikog pojačanja.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Borjan, Radovan Pankov i Miloš Degenek

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su subotički Spartak sa 3:2 u četvrtom kolu Superlige Srbije, a igra u defanzivi može da brine trenera Dejana Stankovića pred start kvalifikacija za Ligu šampiona.

Pored dva primljena pogotka, odbrana crveno-belih je delovala jako nesigurno gotovo svih 90 minuta, a "Maxbetsport" saznaje da aktuelni srpski šampion planira angažman novog centralnog beka.

Radi se o iskusnom fudbaleru sa Mauricijusa Lindziju Rouzu, za koga Aris traži 800.000 evra na ime obeštećenja. Zvezda želi to da plati, ali se čeka odlazak jednog od defanzivaca iz aktuelnog igračkog kadra.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Tilesport. tv
Lindzi Rouz

To će najverovatnije biti Australijanac Miloš Degenek, za koga postoji interesovanje iz inostranstva. U tom slučaju, Rouz bi igrao u paru sa Radovanom Pankovim ili Nemanjom MIlunovićem, a u konkurenciji za poziciju u srcu odbrane je i talentovani Strahinja Eraković.

Podsetimo, klub iz Ljutice Bogdana je u prve četiri runde zabeležio maksimalan učinak u prvenstvu, a u utorak na "Marakanu" stiže Evropa, u sklopu prvog kola kvalifikacija za plasman u elitno takmičenje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading