"DELIJE" NA IGLAMA: Stanković otkrio kada će Kanga ponovo zaigrati u crveno-belom dresu

Autor:

Sport

13.08.2020

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gabonac i dalje čeka na drugi debi.

RepublikaFoto: Starsport
Gelor Kanga

Fudbaleri Crvene zvezde u petak od 19 časova dočekuju ekipu subotičkog Spartaka u premijernoj utakmici četvrtog kola Superlige Srbije, a priliku da po drugi put debituje u crveno-belom dresu konačno će imati Gelor Kanga.

Na početku konferencije za medije, strateg šampiona Srbije Dejan Stanković izneo je svoja očekivanja od susreta sa "golubovima".

- Volim da stvari idu svojim tokom. Svaki meč nam je bitan i želimo da pristup bude na visokom nivou, jer smatram da to pravi razliku na terenu. Protivnika ne treba potceniti, ali ni preceniti, međutim, profesionalni pristup uvek donosi nešto dobro, podiže nivo igre i mogućnost pobede. Na trijumf idemo i sutra, bez kalkulisanja, želimo da nastavimo da igramo kako smo počeli - rekao je Stanković.

 

Šef struke crveno-belih je potom pričao o igračkom kadru i o tome na koga računa za duel sa Subotičanima.

- Što se zdravstvenog biltena tiče, manje-više su svi tu. Imali smo problem sa Tomaneom koji je dobio udarac, ali je jutros trenirao, tako da će i on biti na raspolaganju. Što se Kange tiče, on neće početi, ali je pozvan za meč. Ne želim da reskiram sa takvim pojačanjem, već hoću da sačekam pravi momenat, on nam je potreban na duže staze. Vraća se i Milunović na koga ozbiljno računam. Ponovo, slatke muke.

RepublikaFoto: starsport
Dejan Stanković

Stanković je istakao da mu je drago što sledi meč protiv rivala koji voli da se nadigrava i ne pravi razliku između toga da li igra kod kuće ili na strani.

- Ne znam dal će promeniti nešto, rotirati, ipak smo svi imali tri meča u kratkom periodu. Oni nemaju strah, imaju kvalitetne fudbalere, nekoliko igrača koji su ponikli u našoj omladinskoj školi, koji će imati dodatnu motivaciju da se pokažu i dokažu. Tu je i Nikolić, sjajan napadač koji ukoliko ima dan, može da napravi probleme. Suštinski, volim da znam protiv koga igram, ali 70 posto gledam nas, a 30 posto gledam rivala. Ako ne znaš kako da stojiš na terenu, onda ti ne vredi ništa - poručio je Stanković.

Utakmica između Crvene zvezde i Spartaka igra se u petak od 19 časova. U prethodna tri kola oba tima imaju maksimalan broj pobeda, crveno-beli sa gol razlikom 9:0, a Subotičani 10:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading