SRPSKI TELEGRAF EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Partizan PRODAO Stevanovića u Premijer ligu! Evo kome i za koliko para

Autor:

Sport

14.08.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostaće u Humskoj godinu dana kao pozajmljen igrač.

RepublikaFoto: Starsport
Filip Stevanović i Brendon Vilijams u duelu

Uprava Partizana prodala je supertalentovanog Filipa Stevanovića (17) Mančester junajtedu, ekskluzivno saznaje Srpski telegraf! Crno-beli će na ovom transferu zaraditi 12.000.000 evra, a mladi krilni napadač iz Arilja narednih godinu dana ostaće u Humskoj, kao igrač "crvenih đavola".

Trener "parnog valjka" Savo Milošević najavljivao je da će Stevanović, kao i Umar Sadik, u budućnosti koštati najmanje 20 miliona evra, ali je rukovodstvo odlučilo da je povoljan trenutak za prodaju, a i sam Filip je svestan da trostruki prvak Evrope ne zove svakog dana. U klubu sa "Old Traforda" imali su minule jeseni priliku da se iz prve ruke uvere u kvalitete Partizanovog vunderkinda, koji je u grupnoj fazi Lige Evrope protiv Mančestera na dve utakmice odigrao ukupno 35 minuta. Toliko je bilo dovoljno da ih ubedi da može da bude zalog za budućnost.

 

Posle prodaje štopera Strahinje Pavlovića Monaku za 10 miliona evra i bonuse (još tri miliona ako se ostvare bonusi), uprava Partizana napravila je još jedan sjajan posao i poručila kupcima iz Evrope da neće jeftino prodavati svoju najbolju robu.

Stevanović će tako poći stopama Zorana Bambija Tošića, koji je 2009. godine iz Partizana prešao u Mančester junajted, ali se tamo zadržao svega jednu sezonu. Sa njim u paketu tada je Humsku trebalo da napusti i Adem Ljajić, ali su "crveni đavoli" kasnije odustali od tog transfera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading