ZMAJEVO GNEZDO SVE PUNIJE: Bivši fudbaler Crvene zvezde na "Krovu"

Autor:

Sport

13.08.2020

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ventspils mu je posebno u srcu.

RepublikaFoto: instagram.com/isadorahumphrey
Stadion Voždovca

Voždovac je danas jači za još jednog fudbalera sredine terena jer je ugovor sa "Zmajevima" potpisao Ivan Đorić (25).

Vezni fudbaler ponikao je u mlađim kategorijama Crvene Zvezde, da bi prvo senirsko iskustvo imao u dresu letonskog Ventspilsa. Nakon toga nastupao je i u Švajcarskoj za Sion, da bi usledio povratak u Srbiju i igranje za Radnik iz Surdulice, Bačku i Napredak iz Kruševca, a sada ga je karijera odvela na popularni "Krov".

 

Đorić napominje da je srećan što je potpisao ugovor sa Voždovcem i ističe da je postao deo jednog od najorganizovanijih klubova u Srbiji.

- Drago mi što sam postao novi fudbaler Voždovca, ne treba trošiti reči o tome da je ovo sjajno organizovan klub sa svim uslovima za napredovanje fudbalera. Nadam se da ću svojim igrama doprineti tome da se ostvare zacrtani ciljevi - rekao je na Đorić i istakao da nema sumnju da će se lako uklopiti u tim sa Dušanovca.

Navijači Voždovca imaće priliku da vide Đorića u "akciji" već u nedelju kada "Zmajevi" gostuju ekipi Rada na Banjici. Ova utakmica igraće se u okviru 4. kola Superlige Srbije od 20 časova na stadionu "Kralj Petar Prvi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading