(VIDEO) NE MOŽE DA SE POMIRI SA SUDBINOM: Legenda Valensije očajna - nisu mi dali da završim karijeru u klubu za koji živim!

Autor:

Sport

13.08.2020

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dani Pareho, kapiten i živa legenda Valensije, napustio je klub posle čak devet godina jer su na "Mestalji" procenili da posle 383 odigrane utakmice za "slepe miševe" više ne može da doprinese.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Duel Mesija i Pareha

Iako je zašao u tridesete, prema transfermarktu košta 20 miliona evra, a prošle godine je dao deset golova, a šest namestio.

Međutim, za njega više nema mesta.

- Ovaj klub je moj život i želeo sam da u njemu završim karijeru, ali nisu mi dali. Uvek sam govorio da u Valensiji imam dve kuće, jednu u kojoj živim, a druga je Mestalja. Sada sam ostao bez jednog doma. Pokušao sam sinu Daniju da objasnim da ću sada igrati za drugi klub i da više neću nositi dres Valensije, ali on to ne razume i bledo me gleda- kaže Pareho.

 

- Kako i da shvati kada i on kao ja zna samo za Valensiju. Pitao me je "Tata, zašto odlaziš?" A odovorio sam mu "tako je to u fubalu". Sve to je veoma tužno- rekao je Pareho.

Pogledajte njegovo obraćanje iz doma u kojem su očigledno na svim stranama postavljene njegove fotografije u dresu Valensije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading