POTPUNO SKRHAN: Gasperini poslao MOĆNU poruku Parižanima, ali i Bergamu nakon ŠOKANTNOG poraza!

Autor:

Sport

12.08.2020

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atalanta nije uspela da sačuva prednost u završnici četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a.

RepublikaFoto: youtube.com/Quotidiano.net
Trener Atalante Đan Pjero Gasperini

Trener Atalante Đan Pjero Gasperini nije mogao da sakrije razočarenje posle šokantnog poraza od PSŽ-a u četvrtfinalu Lige šampiona (1:2). Italijanski stručnjak je eliminaciju ocenio kao "bolnu", ali je istakao da je ponosan na svoje pulene zbog pruženih igara u elitnom takmičenju.

- Najveća žal je što smo bili toliko blizu i pomislili da ćemo ostvariti izuzetan uspeh. Ipak, ostaje veliko zadovoljstvo zbog sjajne sezone u Ligi šampiona i činjenice da smo bili sve bolji protiv najboljih timova Evrope. Mogu samo da se zahvalim momcima na svemu što su učinili - poručio je Gasperini posle meča.

On je odao priznanje protivniku.

- Ponavljam, bili smo na korak od ogromnog podviga, ali smo igrali protiv nekih od najboljih igrača na svetu, kao što su Nejmar ili Mbape, oni su ih na kraju "pogurali" do polufinala - dodao je italijanski strateg.

Gasperini je poslao i moćnu poruku navijačima Atalante.

- Ljudi u Bergamu će slaviti bez obzira na ispadanje, zbog osećaja pripadnosti timu koji daje sve od sebe u datom momentu. To je ono što traže od nas. Mi imamo svoje resurse, to su strast i ideje, a ne novac, a ovakve utakmice ćemo igrati i u budućnosti - zaključio je Gasperini.

Podsetimo, Parižani su do polufinala stigli golovima Markinjosa i Čupo-Motinga u zaustavnom vremenu, a u borbi za finale čekaju boljeg iz duela Lajpcig - Atletiko Madrid.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading