DEKI AMINOVAO: "Delije" u TRANSU, Zvezda u petak dobija NAJVEĆE letnje pojačanje!

Autor: Maxbetsport, Republika

Sport

12.08.2020

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči meča sa Subotičanima.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, odlučio je da na meču četvrtog kola Superlige Srbije u petak protiv Spartaka ukaže šansu najvećem letnjem pojačanju, Gejloru Kangi, saznaje "Maxbetsport".

Naime, prvobitne informacije su govorile da Gabonac neće igrati dok ne bude potpuno fizički spreman, ali je igrač zatražio od šefa struke da dobije priliku jer se oseća dovoljno spremnim za minute bar u drugom poluvremenu.

RepublikaFoto: Starsport
Gejlor Kanga u dresu Crvene zvezde

Meč sa "golubovima" je pomeren za petak zbog kvalifikacija za Ligu šampiona, gde aktuelni srpski šampion naredne nedelje dočekuje Evropu u okviru prve runde. Kanga želi da se spremi za drugo kolo, kada će se crveno-beli sastati sa Dinamom iz Tbilisija ili Tiranom, a on se ovog leta vratio na "Maraknu", posle sjajnih igara u dresu Sparte, za koju je u minuloj sezoni bio strelac 12 prvenstvenih pogodaka.

Kreativni plejmejker je potpisao trogodišnji ugovor sa Zvezdom vredan 500.000 evra po sezoni, uz bonuse.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading