KATALONCI POTVRDILI: Fudbaler Barselone zaražen koronavirusom

Autor:

Sport

12.08.2020

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vicešampion Španije u petak igra meč četvrtfinala Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Barselona

Fudbalski klub Barselona je na zvaničnom sajtu potvrdio da jedan prvotimac Katalonaca ima koronavirus. Ipak, u pitanju je jedan od igrača koji nije ni bio planiran za put u Portugaliju na završnicu Lige šampiona, pa to nije Katalonce previše pogodilo, bar što se tiče pohoda na "ušati pehar".

Naime, devetorica fudbalera vicešampiona Španije su ove nedelje počeli pripreme za narednu sezonu i na njih trener Kike Setijen ne računa kada je u pitanju Top 8 Lige šampiona, a upravo jedan od njih je zaražen koronavirusom.

Fudbaleri koji su tek krenuli sa pripremama za sledeću sezonu su Pedri, Trinkao, Mateus Fernandeš, Todibo, Vage, Alenja, Rafinja, Miranda i Oriol Buskets, a upravo jedan od njih je pozitivan na koronavirus.

 

Nije otkriveno o kojem je igraču reč, ali je istaknuto da igrač nema nikakve simptome bolesti, da je u potpuno zdrav, ali i da je u izolaciji kod kuće.

Podsetimo, Barselona će u petak od 21 čas na stadionu Benfike protiv minhenskog Bajerna odigrati četvrtfinalni meč Lige šampiona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading