NOVI POVRATAK NA "MARAKANU": Posle Kataija i Kange, Zvezda vraća još jednog TOP igrača

Autor: Informer, Republika

Sport

12.08.2020

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od Plavšića ništa, ali tu je novi povratnik.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion "Rajko Mitić"

Fudbalski klub Crvena zvezda mogao bi ovog leta da dogovori još jedan povratak na "Marakanu". Posle Aleksandra Kataija i Gelora Kange, crveno-beli su zainteresovani da vrate i nekadašnjeg štopera Bogdana Planića (28), saznaje Informer.

Planić je na leto 2014. iz OFK Beograda stigao na "Marakanu", ali se nije proslavio, pa je posle samo šest meseci vraćen na Karaburmu. Ipak, sjajnim igrama u rumunskoj Steaui, zainteresovao je upravu Crvene zvezde da mu da novu šansu u crveno-belom dresu.

Šampion Srbije trenutno ima pet štopera i sigurno neće krenuti u pohod na Planića, ali ukoliko Degenek napusti klub, onda se otvara šansa za to. Informer tvrdi da su se sa "Marakane" već raspitivali o Planiću i da se samo čeka transfer Degeneka.

Planić je trenutno slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor sa ekipom Steaue u kojoj je proveo tri godine.

 

Olakšavajuća okolnost po šampiona Srbije mogla bi da bude ne tako visoka plata bivšeg omladinskog reprezentativca. Planić je imao primanja u visini od 12.000 evra mesečno, što je na godišnjem nivou 144.000.

Rumunima se preporučio 2017. godine noseći dres novosadske Vojvodine, a pre toga nastupao je još za Zlatibor, Jedinstvo iz Užica, Bežaniju, OFK Beograd i Crvenu zvezdu. Upisao je i jedan nastup za omladinsku reprezentaciju Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading