NA MARAKANI ZADOVOLJNO TRLJAJU RUKE: Ofanzivni vezista ide u Španji, Zvezda dobija i više nego što je očekivala!

Autor:

Sport

11.08.2020

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda napravila je još jedan veliki posao u prelaznom roku.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Posle odlaska Melega i Jevtovića, Marakanu privremeno napušta Erik Jirka. Kako prenosi Mondo, dogovor je već sklopljen, pa će bivši fudbaler Spartaka iz Trnave karijeru nastaviti u Španiji.

Jirkin novi klub biće član Segunde, Mirandes.  Dogovor dva kluba je da Mirandes preuzme kompletnu platu bivšeg člana Spartaka iz Trnave. Otkupna klauzula je 700.000 evra.

Crvena zvezda je Jirku platila 750.000 evra posle dvomeča sa Spartakom iz Trnave, leta 2018. godine. Velika očekivanja imali su od brzononog Slovaka u Ljutice Bogdana, pre svega zbog izuzetnih fizičkih karakteristika.

RepublikaFoto: Starsport
Erik Jirka

Ipak, u oštroj konkurenciji kod Vladana Milojevića, Slovak nije uspeo da se nametne. Odigrao je sedam mečeva i upisao samo jednu asistenciju. Pokušavao je da se nametne kroz pozajmice. Prvo u Radničkom, potom poslednjih šest meseci u Gurnjiku iz Poljske.

Međutim, ni Dejan Stanković ga nema u svojim planovima, pa Jirka ide na novu pozajmicu i najverovatnije više neće oblačiti dres Crvene zvezde.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading