ZVANIČNO: Prijović potpisao - poznata cena transfera!

Autor:

Sport

11.08.2020

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi levi bek Vladimir Prijović koji je prošao kompletnu omladinsku školu Crvene zvezde, ovog jutra stavio je paraf na četvorogodišnju vernost Alborgu.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene zvezde

Alaves je poslao ponudu, Bešikštaš se samo raspitivao, ali je prvi do Vladimira Prijovića prvi stigao danski Alborg. . Posao je završen posredstvom agenta Marka Gvozdenovića.

Levi bek rođen 2002. godine je proteklu sezonu proveo na pozajmici u Grafičaru, imao je iskustva igranja u omladinskoj selekciji Srbiji. Dovoljno da privuče pažnju mnogobrojnih skauta, bez obzira što je u redovima Crvene zvezde poslednjih sezona bio u senci Uroša Blagojevića, beka koji je bio standardan u Ligi šampiona.

Ceo posao je težak 210.000 evra. Crveno-beli će na ime trening kompenzacije dobiti 180.000 evra, dok će ostatak podeliti Čukarički (20.000) i BSK Batajnica (10.000), klubovi u kojim je Prijović igrao.

 

U Alborgu imaju velika očekivanja od Vladimira Prijovića. O tome govori podatak da su pred njega stavili ugovor na četiri godine. U tom periodu mladi levi bek trebalo bi da inkasira 500.000 evra, uz obezbeđen smeštaj i automobil.

Dosadašnji član Crvene zvezde odmah će biti priključen prvom timu i konkurisaće za mesto u startnoj postavi.  

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading