KAKAV POSAO NA MARAKANI: Milojević odvodi važnog igrača Zvezde, a crveno-beli pored velike love dobijaju JOŠ nešto!

Autor:

Sport

08.08.2020

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek ovog leta skoro sigurno napušta Marakanu. Postoje dve opcije, da ode u Spartak iz Moskve ili saudijski Al Ahli.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Degenek je već igrao u Saudijskoj Arabiji u redovima Al Hilala sa kojim je i osvojio šampionsku titulu. Ipak, dolaskom novog trenera izgubio je mesto u timu, pa se vratio u Crvenu zvezdu.

Kako prenosi Maxbet sport, Zvezdin štoper će karijeru najverovatnije ponovo put Saudijske Arabije gde će pojačati Al Ahli, kojeg sa klupe predvodi Vladan Milojević. Sjajni stručnjak je sa uspehom sarađivao sa Degenekom, pa želi da tu saradnju nastave i na Bliskom istoku.

Crvena zvezda bi, ukoliko se ovaj transfer ostvari, mogla odlično da prođe. Al Ahli bi uplatio obeštećenje u visini od 3.000.000 evra, a reprezentativac Australije bi na Marakani ostao do završetka evropskih kvalifikacija.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Degenel u duelu sa Robertom Levandovskim

U Saudijskoj Arabiji je ostalo da se odigrao još sedam kola u ovoj sezoni prekinutoj zbog pandemije koronavirusa, a krajem oktobra se očekuje start nove. Miloš Degenek bi bio pojačanje za ekipu Vladana Milojevića u narednoj sezoni i novim saigračima bi se priključio nekoliko nedelja pre samog početka.

U Al Ahliju bi pored Milojevića, ponovo sarađivao i sa Markom Marinom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading