SARI JE BIVŠI, "STARA DAMA" POVUKLA ODLUČUJUĆI POTEZ: Velika želja Juventusa stiže u Torino!

Autor:

Sport

08.08.2020

11:05 >> 12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maurisio Sari je na konferenciji za novinare posle eliminacije od Liona u osmini finala Lige šampiona govorio o tome kako još uvek ima ugovor sa Starom damom i nema nameru da ide iz Torina, ali on je već "bivši".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Juventus

Brojni italijanski novinari tvrde da je stvar rešena, i da je Sari već smenjen, ostalo je samo pitanje ozvaničenja...

Italijanski novinar koji se bavi transfer tržiištem, Alfredo Pedula, objavio je kao ekskluzivnu vest da je Juventus već kontaktirao Maurisija Poketina. koji je već bio meta šampiona Italije prošlče godine, kada je kormilo preuzeo Maurisio Sari.

Sada je situacija u pregovorima potpuno drugačija. Argentinac nema klub od novembra i željan je posla u velikom klubu. Sa druge strane, u Torinu nikako ne žele da se zadovolje osvajanjem Serije A. Iz tog razloga su čak i prekinuli kontinuitet rada koji je imao Masimilijano Alegri, iako je dva puta igrao finale Lige šampiona bez Kristijana Ronalda. Ipak, Maurisio Sari nije uspeo da unapredi igru, a deluje kao da nije u stanju to da učini, niti da se izbori sa pritiskom u svlačionici.

RepublikaFoto: Starsport
Murisio Poketino

Maurisio Poketino je nedavno poručio kako mu je želja da nastavi da radi u "top 5" liga, ali da ambicije svakog zainteresovanog kluba pre svega moraju da se poklope sa njegovim i njegovog stručnog štaba, a pre svega njihovoj fudbalskoj filozofiji.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading