PAKAO: Evo šta čeka Zvezdu na putu ka Ligi šampiona!

Autor:

Sport

08.08.2020

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde ipak će od prvog kola startovati kvalifikacije za Ligu šampiona, zahvaljujući eliminaciji Juventusa u osmini finala ove sezone.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Lion je eliminisao "staru damu", bilo je 2:1 za Juve u Torinu, ali je bilo i 1:0 za Francuze u prvoj utakmici, presudio je gol u gostima.

S obzirom na to da je Crvenoj zvezdi bilo neophodno da dalje prođu i Juventus i Barselona, već na prvoj opciji je ova kombinacija pala u vodu.

Tako će Crvena zvezda krenuti u prvom kolu u evropsku avanturu, a potencijalni rivali su Fola, Đurgarden, Linfild, Budućnost, Dlora, Dinamo Brest, Riga, Klasvik, Konah Ki, Evropa, Celje, Ararat, KuPS, Rejkjavik, Tirana, Sileks i Florijana.

Inače, žreb za prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona je već 9. avgusta na programu, a utakmica je planirana za 18. ili 19. avgust, igra se samo jedan duel, što je posebna "nagazna mina" za sve - nema popravnog.

 

Ukoliko Zvezda ispadne iz kvalifikacija za Ligu šampiona, seli se u "stazu šampiona" u kvalifikacijama za Ligu Evrope, gde bi u eventualnom plej-ofu bila povlašćena.

Inače, prema rasporedu Superlige, Crvena zvezda 15. avgusta igra protiv Spartaka iz Subotice na svom stadionu, a 22. je planirano da gostuje Proleteru. Između ove dve utakmice, igrao bi se meč kvalifikacija za Ligu šampiona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading