TRENER "STARE DAME" POGUBIO KONCE: Juventus nokautiran, Sari prodao lošu foru - pa progovorio o otkazu!

Autor:

Sport

08.08.2020

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Juventusa iznenadio je mnoge izjavom da je očekivao manje od Juventusa u eliminaciji od Liona u Ligi šampiona i da je njegov tim protiv Francuza prikazao izvanrednu igru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maurisio Sari

Ponovo je Juventus osvojio titulu u Italiji, devetu godinu zaredom, ali opet se sapleo na putu do evropske krune.

Ni dolazak Mauricija Sarija nije to promeni. Juve nije uspeo da se plasira u završnicu Lige šampiona, jer je u revanšu u Torinu pobedio Lion sa 2:1, dok je u Francuskoj još krajem februara poražen 1:0.

Posle revanša na pitanje novinara da li je očekivao mnogo više od svog tima, Sari je odgovorio potpuno suprotno.

- Očekivao sam manje. Smatram da smo prikazali izvanrednu igru večeras. Bili smo u zaostatku zbog njihovog penala posle samo deset minuta igre što je dodatno zakomplikovalo situaciju. Ali uspeli smo potpuno da se vratimo, preokrenemo rezultat i pobedimo uz još šest ili sedam izglednih šansi za gol.

Sari naglašava da ne može ništa da zameri svojim igračima.

- Ekipa se potpuno oporavila poslednjih dana i da nismo eliminisani, bio bih veoma zadovoljan njihovom igrom. Na žalost, ispali smo zbog prve utakmice u Francuskoj. Tačnije zbog prvog poluvremena prve utakmice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Juventus - Lion

Sari smatra da je Juve napravio mnogo više problema Lionu nego PSŽ nekoliko dana ranije u Liga kupu Francuske, ali da nije imao dovoljno sreće.

- Ako stavimo na stranu činjenicu da smo eliminisani, onda mogu slobodno da kažem da sam srećan kako je tim igrao u revanšu, pokazali su karakter i dali sve od sebe.

 

 

 

Sari ne očekuje da mu je ova eliminacija ugrozila budućnost na klupi Juventusa.

- Moje reči nije bilo teško protumačiti. Mislim da direktori u vrhunskim klubovima neće donositi odluke na osnovu jedne utakmice. Oni će ocenjivati celu sezonu. Smatram da je ovo pitanje uvredljivo, ali ne prema meni, već prema direktorima. Imam ugovor, poštovaću ga i ne očekujem ništa- zaključio je Sari.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading