DANKINJA REĐA POBEDE: Voznijacki u polufinalu završnog WTA turnira

Autor:

Sport

25.10.2017

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danska teniserka Karolina Voznijacki plasirala se u polufinale završnog WTA turnira u Singapuru. Kanađanka je u drugom kolu Crvene grupe pobedila prvu teniserku sveta Rumunku Simonu Halep 2:0, po setovima 6:0, 6:2.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Voznijacki nastavlja sa pobedama

Meč je trajao nešto više od sat vremena. Voznijacki je u prvom kolu pobedila Ukrajinku Elinu Svitolinu, a sa ova dva trijumfa izborila je plasman u polufinale.

U drugom meču u Crvenoj grupi oFrancuskinja Karolina Garsija je za nepuna tri sata pobedila Svitolinu 2:1, po setovima 6:7, 6:3, 7:5.

Svitolina, Halep i Garsija imaju šanse da se plasiraju u polufinale, a mečevi trećeg kola odlučiće ko će se priključiti Voznijacki među četiri najbolje.

Iz Bele grupe Čehinja Karolina Pliškova se plasirala u polufinale, a za mesto među četiri najbolje bore se Španjolka Garbinje Mugurusa i Amerikanka Venus Vilijams.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading