NEPLANIRANI MILIONI NA MARAKANI: Vezista DO VRHA puni kasu Crvene zvezde!

Autor:

Sport

07.08.2020

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivalo.

RepublikaFoto: Starsport
Koreografija "Delija" na meču Crvena zvezda - Ludogorec

Marko Grujić, vezista Liverpula, ovog leta ponovo će promeniti sredinu, pišu engleski mediji. Šampion Engleske planira da njega i Harija Vilsona iz Bornmuta ponovo prosledi na pozajmicu, a njihova prodaja odložena je za sledeće leto zbog pandemije koronavirusa.

Grujić je odigrao odličnu sezonu u dresu Herte, za koju je na 31 meču dao četiri gola, uz dve asistencije. Pre pandemije, spekulisalo se da bi "crveni" od njega i Vilsona mogli da inkasiraju čitavih 40 miliona evra, ali su cene vrtoglavo pale.

Najnovije informacije govore da "zlatnog orlića" sa Novog Zelanda želi da pozajmi Borusija iz Mehengladbaha koja nudi 18 miliona evropskih novčanica na ime otkupa narednog leta. Ovo bi mogla da bude sjajna vest za Grujićev bivši klub Crvenu zvezdu. Naime, aktuelni srpski šampion je prodao korpulentnog vezistu za sedam miliona evra, uz 10% od sledeće prodaje, pa bi po ovom scenariju Zvezda zaradila čitavih 1,8 miliona narednog leta.

- Liverpul ne želi da proda ova dva igrača po značajno sniženoj ceni. Reč je o momcima koji još nemaju 25 godina, i oni bi u budućnosti mogli da zadrže vrednost na tržištu - piše "Tajms".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Grujić

U svakom slučaju u Ljutice Bogdana ne moraju da brinu. Grujić igra sve bolje iz sezone u sezonu, pa će finansijska injekcija pre ili kasnije stići na "Marakanu".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading