ZVEZDINO DETE PAKUJE KOFERE: Novi odlazak iz redova šampiona Srbije!

Autor: mozzart sport

Sport

07.08.2020

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdino dete i povratnik u Crvenu zvezdu, Veljko Simić više nije u planovima stručnog štaba.

RepublikaFoto: Starsport
Veljko Simić i Marko Gobeljić

Pokazale su to pripreme, pokazala su to prva dva meča u novoj sezoni, mada je Simićeva minutaža bila manja i u prolećnom delu, kada se Dejan Stanković još upoznavao sa timom.

Sada je opcija još više, pa momak iz Lazarevca, koji je deo jedne od čuvenijih generacija Zvezdinih klinaca, mora da ode iz kluba kako bi našao minutažu. Kako prenosi ''Mozzartsport'', Veljko Simić je na izlaznim vratima, a ponuda ima iz Poljske i sa Kipra.

Za sada su zainteresovani kiparski Apolon i dva poljska tima, a rešenje bi trebalo da bude jednogodišnja pozajmica, a zatim i isplata otkupnje klauzule u visini od pola miliona evra!

 

Zvezda bi na taj način popunila klupsku kasu novcem od igrača na kog ne računa, a nije beznačajno ni to što bi novi klub nekadašnjeg fudbalera Zemuna preuzeo njegovu kompletnu platu za narednu sezonu.

Crveno-beli su imali priliku da prodaju Simića i u prethodnom prelaznom roku, ali tada nisu pristali na 500.000 evra koje je nudila Legija iz Varšave.

Nekadašnji fudbaler Bazela i Domžala je u crveno-belom dresu odigrao 59 mečeva, postigao 15 golova i asistirao 11 puta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading