SADA JE SVE JASNO: Terzić progovorio o Banetu Ivanoviću!

Autor: informer.rs

Sport

07.08.2020

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ručak Zvezdana Terzića i Branislava Ivanovića bio je uvest dana za celu Srbiju. Generalni direktor Crvene zvezde progovorio je o sastanku sa bivšim kapitenom Srbije.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Zvezdan Terzić

Procurila fotografija generalnog direktora Crvene zvezde i poznatog štopera u jednom beogradskom restoranu, a pretpostavka je da su govorili i o mogućem povratku bivšeg kapitena Srbije u Superligu, među crveno-bele.

U razgovoru za dnevni list "Informer", Terzić je dao kratak komentar:

- Bio je to samo prijateljski ručak- rekao je on.

Prema saznanjima tog lista, Ivanović je pre dve nedelje ljudima sa "Marakane" rekao da mu je potreban odmor, da želi da razmisli određeno vreme i nije krio da čeka bolju finansijsku ponudu.

RepublikaFoto: Starsport
Branislav Ivanović

- Ukoliko bi se ipak desilo da do septembra ne dobije neku ponudu, a da Crvena zvezda uđe u Ligu šampiona, iskusni defanzivac bi onda bio realna opcija za tim Dejana Stankovića. Ivanović je u odličnim odnosima sa Stankovićem, Terzićem i Nenadom Milijašem, a nije tajna da je i pre dve godine generalni direktor crveno-belih govorio da bi, da može, doveo štopera na "Marakanu", piše Informer.

 

Isti izvor otkriva i da se Ivanović dovodi u vezu sa Fulamom, povratnikom u Premijer ligu. Objašnjeno je da Ivanović ima nekretninu u blizini "Krejven kotidža", stadiona na kojoj igra ekipa Aleksandra Mitrovića, i da je tamo živeo dok je igrao za Čelsi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading