PITALI SU VUČELIĆA O POJAČANJU? Čelnik crno-belih PROGOVORIO o Mesiju u Humskoj!

Autor:

Sport

06.08.2020

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači Partizana

Milorad Vučelić, predsednik Partizana, otkrio je da će crno-beli sigurno dovesti pojačanja, ali da to nije jedini problem "parnog valjka", već osionost pojedinih igrača koji misle da su velike zvezde, poput Lea Mesija ili Franca Bekenbauera.

- Biće ih, ali za ovakve utakmice (protiv Napretka i Novog Pazara, op. au) nisu problem pojačanja. Problem je da ne bude indolencije, neodgovornosti, nonšalancije. Da ljudi ne misle da je svako od njih Mesi, Bekenbauer ili Silva... Nego, da se spuste na zemlju i znaju da ne može kvalitet da dođe do izražaja ako se ne igra punim angažmanom. Ni u jednoj varijanti, kamoli kad niko od tih igrača nije tako veliki. Nije ni mali, naravno, neću da ih potcenujem, ali je koncentracija potrebna u svakom poslu. Ne samo u fudbalu. Bez nje nema ozbiljnih rezultata - jasan je predsednik Partizana.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Predsednik Partizana Milorad Vučelić

Podsetimo, vicešampion Srbije je poražen u Novom Pazaru (3:2), što je izazvalo veliku buru u Humskoj. Razmatrana je i odgovornost trenera Miloševića, koji će do daljeg ostati šef struke, a naredni meč na programu je već u nedelju kada na Topčidersko brdo stiže Javor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading