BANE JE ZVEZDIN: Ivanović i Terzić uhvaćeni na ručku u centru Beograda

Autor: Kurir, Republika

Sport

06.08.2020

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa od Engleske.

RepublikaFoto: instagram.com/ivanovicofficia
Aleksandar Kokorin i Branislav Ivanović

Bivši kapiten reprezentacije Srbije Branisalav Ivanović postao je slobodan igrač ovog leta nakon što mu je istekao ugovor sa Zenitom i od tada se pisalo da bi mogao da pojača Crvenu zvezdu. Ipak, Bane je tvrdio da ga sa "Marakane" niko nije kontaktirao i da će se zato vratiti u Englesku, ali je u izgleda poslednjem trenutku reagovao Zvezdan Terzić.

Naime, generalni direktor šampiona Srbije i Branislav Ivanović uhvaćeni su na ručku u jednom restoranu u centru Beograda, preneo je Kurir, uz priložene fotografije.

 

Nema sumnje da je glavna tema na ručku bio eventualni Banetov dolazak u Crvenu zvezdu, a i iskusni defanzivac je rekao da bi rado razmislio o ponudi srpskog velikana, ukoliko je uopšte dobije.

Takođe, bitnu ulogu u pregovorima može da odigra i činjenica da su Terzić i Ivanović već sarađivali u OFK Beogradu, pre nego što se Bane otisnuo u inostranstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading