NAPUŠTA "MARAKANU": Ljubimac "Delija" se na društvenim mrežama oprostio od Crvene zvezde

Autor:

Sport

06.08.2020

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedostajaće navijačima.

RepublikaFoto: Todor Petković
Stadion "Rajko Mitić"

Za jednog od najboljih fudbalera Crvene zvezde Miloša Degeneka ovih dana zainteresovani su moskovski velikani Spartak i CSKA, kao i Al Ahli koji sa klupe predvodi Vladan Milojević. Prema tome, šampion Srbije bi mogao dobro da zaradi ukoliko se odluči da proda stamenog štopera, ali se navijači crveno-belih nadaju da to neće biti slučaj. Ipak, poslednja Degenekova objava na društvenim mrežama se može protumačiti kao oproštajna.

Naime, reprezentativac Australije je posle pobede nad Radničkim iz Niša na Tviteru objavio fotografiju baš sa te utakmice, uz opis koji možda najavljuje rastanak.

Degenek je u opisu objave postavio emotikon ruke koja maše, što se može protumačiti kao najava drugog rastanka sa voljenim klubom.

Ispod njegove objave pljuštali su komentari arapskih navijača koji ga na njihovom jeziku, pretpostavićemo, zovu u svoj klub.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading