PROTIV ZVEZDE BIO TRAGIČAR, A SADA GA SLAVI CELA DANSKA: Vind je heroj Kopenhagena, a noćna mora za turskog šampiona!

Autor:

Sport

06.08.2020

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Kopenhagena plasirali su se u četvrtfinale Lige Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Jonas Vind u duelu sa igračima Crvene zvezde na Marakani

Oni su u osmini finala eliminisali novog turskog šampiona, ekipu Bašahšehira. Posle poraza od 1:0 u Istanbulu, danski velikan je na svom terenu deklasirao rivala sa 3:0 i prošao u narednu fazu takmičenja.

Junak Kopenhagena bio je mladi Jonas Vind. Njega su dobro upamtili navijači Crvene zvezde, pošto je za razliku od meča sa Bašahšehirom, Vind bio tragičar u revanš utakmici sa srpskim šampionom. Njegov promašaj u poslednjoj penal seriji odveo je Crvenu zvezdu u dalji tok kvalifikacija, a Kopenhagen ostavio bez šanse za plasman u Ligu šampiona.

Ipak, godinu dana kasnije uloge su se promenile, pa je Vind postao heroj svog tima. On je u ubedljivoj pobedi protiv Bašahšehira postigao dva gola, a jedan upravo sa bele tačke.

 

 

Ekipa Kopenhagena u 1/4 finalu igra protiv Mančester junajteda. Dance čeka težak ispit, ali u jednom meču sve je moguće.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading