(FOTO) DRUŽI SE SA DELIJOM: NovI fudbaler Partizana u društvu najgoreg pojačanja u istoriji Zvezde, poznatog po krađi telefona!

Autor:

Sport

06.08.2020

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maki Banjak je nedavno pojačao Partizan, a njegov debi za tim iz Humske očekuje se ovog vikenda na meču protiv Javora.

RepublikaFoto: FK Partizan
Maki Banjak

Dok čeka na debi u crno-belom dresu nekadašnji polaznik Barsine La masije uživa u Beogradu. 

Štoper iz Kameruna je na svoj Instagram profil objavio fotografiju iz obilaska našeg glavnog grada, gde je označio i nekadašnjeg štopera Crvene zvezde čuvenog Omegu Robertsa koga srpska javnost ne pamti po dobrom.

Očigledno Omega, koji dobro poznaje prilike u Srbiji, pomaže Banjaku da se prilagodi na život u Beogradu i Srbiji, počevši od Beograda na vodi.

Foto: instagram.com/printscreen

Ovaj Liberijac se u Zvezdi nije preterano proslavio, odigrao je samo tri utakmice za čitavu sezonu, a posle kiksa na Banovom brdu u porazu od Čukaričkog od 2:0, sudbina mu je bila zapečaćena. Tom prilikom su i igrači Zvezde izvređani od strane navijača, a Omega je upamćen kao veliki promašaj od pojačanja.

Interesantno, pričalo se da je Omega imao običaj da ukrade telefone saigračima iz svlačionica, ali nikada to nije zvanično potvrđeno.

RepublikaFoto: Starsport
Omega Roberts

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading