KOME OD SAIGRAČA POSVEĆUJE GOL? Katai odgovorio kao iz TOPA!

Autor:

Sport

05.08.2020

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda rutinski nadigrala niški Radnički.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Katai na meču protiv Nišlija

Aleksandar Katai, povratnik u redove Crvene zvezde, postigao je pogodak u 76. minutu u pobedi aktuelnog srpskog šampiona nad niškim Radničkim od 3:0. On je nakon meča izjavio da očekuje da crveno-beli igraju sve bolje i bolje, dok je podvukao da pogodak posvećuje saigraču Radovanu Pankovu.

– Drago mi je što sam postigao prvenac u drugom mandatu u Crvenoj zvezdi. Mnogo mi znači što smo nastavili sa dobrim igrama i verujem da ćemo iz utakmice u utakmicu izgledati sve bolje na terenu – rekao je Katai.

– Pokazali smo u u poslednja dva duela da odlično saradjujemo, igramo jako lep fudbal. Trudimo se da ispoštujemo sve što šef stručnog štaba od nas zahteva i mislim da to rezultati pokazuju. Izašli smo iz priprema, oseća se umor, tako da će naše dobre igre tek doći do izražaja – dodao je.

On je istakao i da je jako bitno što je njegov tim i protiv Radničkog uspeo da sačuva svoju mrežu.

– Pokazali smo da smo čvrsta ekipa, naročito kada igramo kod kuće. Svaki gol, svaka asistencija mnogo znače i predstavljaju dodatnu motivaciju, medjutim najbitnije je da se osvoji titula i napravi dobar rezultat u Evropi.

Najbolji strelac Superlige Srbije u sezoni 2015/2016 je otkrio da gol posvećuje defanzivcu Pankovu.

- Gol posvećujem Raši, neka to bude poklon za njegov rodjendan. Imao je dve prilike, međutim nije uspeo da postigne gol, zbog toga je ovaj pogodak posvećen njemu - zaključio je Katai.

U trećem kolu prvenstva Srbije, Zvezda u nedelju gostuje Mačvi u Šapcu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading