SRĐAN JOVANOVIĆ OPLEO PO KOROMANU: On laže! Odlično sarađujem sa FSS i gospodinom Kokezom

Autor:

Sport

05.08.2020

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovani sudija tvrdi da bivši reprezentativac govori neistine.

RepublikaFoto: Starsport
Srđan Jovanović

Jedan od najboljih srpskih fudbalskih sudija Srđan Jovanović opleo je po Ognjenu Koromanu nakon što je bivši fudbaler Crvene zvezde rekao da je prvi čovek FSS, Slaviša Kokeza, sklonio Jovanovića sa liste, jer nije želeo da namesti meč Brodarca u Omladinskoj ligi Srbije.

Talentovani arbitrar je oštro demantovao Koromanove navode.

- Priča koju sam pročitao totalno nema veze sa istinom. Ja nikakav problem nisam imao za 18 godina koliko sudim u Srbiji i za pet godina kolikom sam internacionalac. Samim tim, nije istina ni da sam imao problem tokom suđenja Omladinske lige. Ja nikada nisam skinut sa liste sudija. Da jesam, morao bih da budem vraćan. Superligu sam sudio u kontinuitetu poslednjih šest godina, tako da je ta priča totalno nebulozna -rekao je Jovanović za beogradske medije.

RepublikaFoto: Instagram.com/koroman.ogy
Ognjen Koroman

Potom je objasnio zašto u domaćoj javnosti postoji mišljenje da njega nema dovoljno u srpskom fudbalu.

- Ljudi ne shvataju koliko obaveza mi imamo. U protekloj godini od 365 dana ja sam 150 dana bio van zemlje. Sudio sam na Evropskom prvenstvu, na Svetskom prvenstvu za igrače do 17 godina, imao sam pet seminara za VAR tehnologiju, sudio u Saudijskoj Arabiji dva puta, sudio sam u Grčkoj, a Kipar sam odbio jer nisam imao vremena. Iz tih razloga ja ne mogu da sudim svake nedelje u Srbiji. Sve što radim, radim u saradnji sa Fudbalskim savezom Srbije, pa me malo pogađa kada se piše o tome da ja ne sudim često u Srbiji. Ja nisam teniski igrač koji ide sam po svetu i nastupa, mene FSS svake godine predlaže za međunarodnog sudiju, ja imam sjajan odnos i sa predsednikom FSS Slavišom Kokezom i predsednikom Sudijske komisije Milanom Karadžićem, koji je i moj lični prijatelj u proteklih 15 godina. Sve može da bude istina, ali da smo mi imali probleme i nesporazume, to nije istina.

 

U poslednje vreme su se u javnosti pojavile izjave bivših sudija Rake Đurovića i Miroslava Radomana koji su istakli da današnje sudije "rade po zadatku i za nečiji račun". Jovanović je bio uverljiv rečima da se njemu tako nešto nikada nije dogodilo, a potom je apostrofirao veliku podršku koju on i njegove kolege imaju od Fudbalskog saveza Srbije.

- Koliku podršku imam od Saveza svedoči i slučaj iz prošle godine kada sam se za Evropsko prvenstvo za igrače mlađe od 21 godine pripremao u Sportskom centru u Staroj Pazovi, a imao sam i povredu za šta sam terapije dobio od Saveza. Mi ne možemo biti jedinke, mi smo deo Saveza i saradnji sa njima napredujemo. Ja sam ravnopravni član kao i sve sudije i sve što sam uradio dosad ne bih mogao bez podrške Saveza. Moja saradnja sa FSS je odlična i da sam mogao da biram ne bih mogao da izaberem bolje - poručio je Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading