APSURD SRPSKOG FUDBALA: Radnički saopštenjem poručio da ne želi da bude uvučen u "rat saopštenjima"

Autor: Tanjug, Republika

Sport

05.08.2020

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ograđuju se od svega.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Radničkog

Fudbalski klub Radnički ne želi da bude uvučen u ratove saopštenjima Crvene zvezde i Partizana koji su počeli već od prvog kola nove sezone, poručili su danas iz niškog superligaša.

- Već danima traje hajka i plasiranje poluistina o našem klubu na jednom portalu. Do danas se nismo oglašavali zbog ovih pokušaja manipulacija, ali imajući u vidu da se već danima ne prestaje sa napadima na Radnički odlučili smo da se ovaj put oglasimo. To pokazuje da većina njih i dalje ne mogu da nam oproste to sto smo bili vicešampioni države. Mada, u toj svojoj ostrašćenosti nisu se potrudili ni da navedu tačnu sezonu kada smo postali vicešampioni - navodi se u saopštenju na Fejsbuk stranici Radničkog.

Nišlije su "na udaru" nakon izjave trenera Radoslava Bataka posle startne pobede protiv Metalca kako će u Beogradu "rotirati tim i izmeniti pet ili šest igrača" da bi se izbegao rizik od povreda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading