MITAR JE VELIKI CAR: Rizikovao težu povredu da bi pomogao Fulamu da se plasira u PL!

Autor:

Sport

05.08.2020

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Fulama ekspresno su se vratili u Premijer ligu.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Mitrović

Kotidžersi su u finalu plej-ofa posle produžetaka savladali Brentford na Vembliju sa 2:1. Srpski napadač Aleksandar Mitrović ušao je sa klupe pred kraj regularnog dela, da bi kasnije asistirao za drugi pogodak Džoa Brajana. On je i pored velikog problema sa povredom skupio snagu da odigra u završetku utakmice.

- Bilo je prilično teško, moram da budem iskren. I dalje osećam bol, sada sam zapravo na pola puta u oporavku, ali smo doneli odluku i nekada u životu moraš da rizikuješ - rekao je Mitar.

Nastavio je u istom ritmu.

- Nisam trčao 13 dana, nisam trenirao van teretane. Pokušao sam da hodam tri puta dnevno, terapija je duplirana da bih se spremio. Nisam spreman i mislim da ću biti u normalnom stanju za sedam do deset dana. Ali ovo je neverovatno, veoma sam srećan zbog saigrača. Radili smo vredno cele godine, bila je ovo prilično duga sezona - zaključio je Mitrović, koji je već igrao Premijer ligu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading