OSTAJE ILI ODLAZI? Mitar OTKRIO gde će igrati sledeće sezone!

Autor:

Sport

04.08.2020

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon trijumfa nad Brentfordom.

RepublikaFoto: Twitter_CoyWhites
Izjava Aleksandra Mitrovića nakon pobede nad Brentfordom

Aleksandar Mitrović, napadač Fulama, rekao je posle trijumfa nad Brentfordom od 2:1 na Vembliju da je prezadovoljan zbog povratka u Premijer ligu. Srpski napadač je poručio da klub sa "Krejven Kotidža" mora da ispravi greške koje je pravio u sezoni 2018/2019, a indirektno je potvrdio da će ostati u klubu.

- Osećam se sjajno. Ovo je bila sjajna sezona za sve, navijače, Fulam, mene... Došlo je vreme da uživamo u podvigu koji smo napravili - poručio je Mitrović.

Srbin je upitan za očekivanja od sledeće sezone u Premijeršipu.

- Moramo da se postaramo da odigramo bolje nego prošli put. Bili smo u Premijer ligi, pravili greške i sada očekujem da ih ispravimo. Očekuje nas i prelazni rok, velike promene u timu, ali imamo vremena. Trenutno je najvažnije da proslavimo, dobro se odmorimo, a biće vremena da razmišljamo unapred - dodao je srpski centarfor.

Podsetimo, Fulam je savladao Brentford nakon produžetaka golovima Brajana, a Mitrović je dobio priznanje najboljeg strelca Čempionšipa jer je u regularnom delu sezone postigao 26 ligaških golova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading