PODVIG MITROVIĆEVOG FULAMA: Utakmica života Džoa Brajana - Srbin sa dva lucidna poteza do Premijer lige!

Autor:

Sport

04.08.2020

21:20 >> 21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Fulama su uspeli da se vrate u Premijer ligu posle pauze od jedne sezone pošto su bili bolji od ekipe Brentforda rezultatom 2:1 posle produžetaka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović

Prvi gol smo videli tek u 105. minutu, ali vredelo je...

Levi bek Fulama Džo Brajan je sa ogromne distance savladao neopreznog Raju, koji je ostavio prazan ugao i primio neverovatan pogodak.

Ovom majstorskom potezu je prethodila prava frka na terenu. Srpski internacionalac Aleksandar Mitrović je ušao u 92. minutu, a 10 minuta kasnije je napravio nesmotren potez odgurnuo je Markodensa za koji je kažnjen žutim kartonom.

Mitrović se iskupio posle sjajne asistencije kod drugog gola neverovatnog Džoa Brajana koji je "kotidžersima" doneo povratak u elitu!

Brentford je u samom finišu meča uspeo da smanji na 2:1. Strelac je Dalsgard posle velike gužve u kaznenom prostoru.

Izabranici Skota Parkera su bili konkretniji od samog starta meča, ali je falila završnica. Igrao se oprezan fudbal, a odbrane su dobro radile svoj deo posla.

Najveća pretnja za gol Raje u prvom delu meča bio je Džošua Onoma, ofanzivac Fulama, koji je četiri puta ušao u kaznenom prostoru rivala.

 

Najopasniji po gol Brentforda bio je u 17. minutu, kada je iskosa šutirao u dalji ugao, međutim, Raja je bio oprezan.

 U drugom poluvremenu sve do 71. minuta nije bilo većih uzbuđenja. Tada je Brentford preko najboljeg strelca Olija Votkinsa zapretio, ali je golman Rodak uspeo da loptu prebaci preko prečke.

Do kraja regularnog dela nije bilo velikih prilika, a u nadoknadi vremena, pred produžetke, Parker je na teren poslao Aleksandra Mitrovića, što je, ispostavilo se bio pravovremen potez!

Fulam se posle jedne godine vraća u Premijer ligu!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading