NIJE MOGAO DA ĆUTI: Savo odgovorio na Zvezdine optužbe!

Autor:

Sport

04.08.2020

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Linglong Superliga Srbije je tek počela, a već je izazvala dosta bure. Glavni akteri su naravno bili Partizan i Crvena zvezda.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Oba tima su u 1. kolu zabeležila trijumfe, crveno-beli su savladali Novi Pazar sa 3:0, a crno-beli Napredak rezultatom 3:1.

Upravo je meč u Kruševcu izazvao Crvenu zvezdu da se oglasi saopštenjem zbog jedanaesterca iz kojeg je Partizan poveo sa 2:1. Ubrzo je stigao odgovor iz Humske, a strasti se ne stišavaju i dalje.

O optužbama sa Marakane govorio je i Savo Milošević.

- Za početak, da proba svako da radi svoj posao, što je objektivno teško u našoj državi. Što se tiče saopštenja večitog rivala, nikad sebi za godinu i po dana koliko sam na klupi Partizana nisam dozvolio da komentarišem bilo šta ih suparničkog tabora i apsolutno me ne zanima šta oni misle o našoj utakmici.

Milošević se osvrnuo i na činjenicu da je trener Radničkog Batak najavio da će protiv Zvezda rotirati igrače.

- To je stvar Radničkog. Ni ja ne bih dozvolio njima da mi se mešaju u posao. Zašto bih se ja mešao u njihov - zaključio je Milošević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading