ZVANIČNO: Partizan dobio novu "sedmicu"!

Autor:

Sport

04.08.2020

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denis Stojković i zvanično je postao novi fudbaler Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Talentovani vezista je 3. avgusta napunio 18 godina, a dan kasnije stavio paraf na ugovor sa srpskim velikanom iz Humske.

On se obavezao na četvorogodišnju saradnju sa crno-belima. Stojković je još od zimus trenirao sa Partizanom, uspeo je da prođe probu Zemunelu, pa je ostalo samo da napuni 18 godina i potpiše profesionalni ugovor.

Igrao je Stojković nekoliko prijateljskih utakmica u crno-belom dresu i na njima pokazao zašto je svojevremeno bio i velika nada Juventusa i Čelsija.

RepublikaFoto: Starsport
Denis Stojković

- Mislim da nikada sa većim nestrpljenjem nisam čekao treći, odnosno četvrti avgust. Za sebe mogu da kažem da se već osećam kao starosedelac, jer sam ovde već šest meseci i sasvim sam se uklopio u ekipu. Hvala Milošu Vazuri, šefu Miloševiću i svim mojim saigračima koji su bili uz mene tokom ovih meseci, pomagali mi, bili strpljivi i ulivali mi poverenje - rekao je Stojković nakon što je potpisao ugovor i uzeo dres sa brojem sedam, koji je prethodno nosio Zoran Tošić pre odlaska u Kinu.

On je prošao kroz mlađe kategorije Juventusa, Čelsija, LASK-a, Torina i Olimpije, iz koje je zimus došao u Partizan.

Stojković igra na poziciji ofanzivnog veziste, a u Humskoj će biti još jedan od „bonus“ igrača, momaka mlađih od 21 godine, za koje moraju da budu rezervisana dva mesta u startnoj postavi ekipe za svaku superligašku utakmicu. Od danas i Denis konkuriše za jedno od ta dva mesta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading