ZVEZDA PRED POSLOM VEKA: Fiorentina nudi milione i defanzivca za Gavrića!

Autor:

Sport

03.08.2020

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda mogla bi uskoro završi veliki posao na transfer pijaci.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Fiorentina je poslala izuzetno zanimljivu ponudu za Željka Gavrića. Klub sa Artemio Frankija spreman je da plati srpskom šampionu 3.000.000 evra, ali i na Marakanu pošalje Aleksu Terzića, saznaje Informer.

Klub iz Firence kupio je prošlog leta Terzića od Zvezde za 1.700.000 evra, ali se defanzivac nije izborio za svoje mesto u Italiji. U međuvremenu, čelnici Fiole zainteresovali su se za Gavrića, pa su crveno-belima poslali ponudu po meri, jer je klubu sa Marakane potreban levi bek. Kako stoje stvari u ovom trenutku, do realizacije posla bi moglo da dođe u narednim danima, navodi Informeriz svojih izvora.

RepublikaFoto: Starsport
Željko Gavrić

Pored Fiorentina za Gavrića je bila zainteresovana i Atalanta, ona je spremila ponudu od 4.000.000 evra, ali na četiri rate, što se nije dopalo čelnicima Zvezde. 

RepublikaFoto: Starsport
Aleksa Terzić dok je nosio dres Crvene zvezde

Informer navodi da se samom Gavriću se mogućnosti igranja u Bergamu dopao, ali čelnicima crveno-belih se žuri jer je klupska kasa prazna. Crvena zvezda je u aktuelnom prelaznom roku samo kupovala i sada mora da nadoknadi troškove. Pored toga stigao bi levi bek koji bi mogao da nadomesti eventualni odlazak Milana Rodića.

Aleksa Terzić ima ugovor sa Fjorentinom do leta 2024. godine, ali u Firenci ne računaju na njega. Postajala je opcija pozajmice ili prodaje, a dolazak u Crvenu zvezdu mogao bi da bude šansa za ponovo oživljavanje karijere.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading