NEVERICA U PARIZU: Procurele informacije o Mbapeovoj povredi, kako je ovo moguće?

Autor:

Sport

02.08.2020

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kilijan Mbape, jedan od najvažnijih igrača Pari Sen Žermena doživeo je tešku povredu, zbog koje se pretpostavljalo da će propustiti završnicu sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kilijan Mbape

Iako je prvenstvo u Francuskoj davno prekinuto, Parižani imaju mnogo obaveza. U međuvremenu su osvojili dva domaća kupa, a tek treba da se bore za Ligu šampiona. I to protiv razigrane Atalante.

Kada je Loik Peran neoprezno startovao na Mbapea i za to dobio direktan crveni karton, nikome u Parizu nije bilo svejedno. Bez mladog fudbalera bi u nastavku sezone imali ogroman problem, ali ''L'Ekip'' tvrdi da će Mbape igrati!

 

 

 

Četvrtfinale Lige šampiona u kom će se sastati PSŽ i Atalanta je zakazno za 12. avgust, a ugledni francuski list piše da će na tom susretu igrati i jedan od najboljih pojedinaca u Tuhelovom timu.

- Šanse da zaigra su 90% - rekao je novinarima neko iz bliskog okruženja francuskog reprezentativca.

Sa njim u timu, i sasvim izvesnim propuštanjem ostatka sezone Josipa Iličića, stvari se dramatično menjaju. Sada će francuski tim verovatno biti favorit na tom meču, iako je klub iz Bergama duže u takmičarskom ritmu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading