ČIKA KOSAN BESAN NA VEČITE: Slepac vidi da se neke stvari diriguju

Autor:

Sport

03.08.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako se po jutru dan poznaje, očekuje nas paklena fudbalska sezona! Lopta tek što se zavrtela na terenima u Srbiji, a Crvena zvezda i Partizan su uspeli da ponovo zarate saopštenjima u subotu uveče, pa nema sumnje da će okršaj trajati ne samo na terenu u borbi za titulu čiju su odbranu crveno-beli počeli protiv Novog Pazara (3:0) već i na relaciji klupskih čelnika.

RepublikaFoto: Starsport
Sukob sa 162. Večitog derbija

Okidač za burnu reakciju sa Marakane bio je sporan penal za "parni valjak" u 86. minutu protiv Napretka u Kruševcu, nakon čega su gosti poveli sa 2:1 i potom pobedili (3:1), da bi se ubrzo oglasili i crno-beli, podsetivši komšije da im je prošle sezone dosuđeno čak 17 penala.

DOKLE, BRE, LJUDI

Zato, umesto da pričamo o retko efikasnom prvom kolu Superlige u kojem je palo čak 30 golova ili u proseku tačno tri po meču, bavimo se nefudbalskim temama. Da ovakvo ponašanje ničemu ne vodi, u razgovoru za Srpski telegraf smatra i trenerski vuk Milorad Kosanović (69), koji je zgranut dešavanjima na Topčiderskom brdu.

 

- Zaista ne znam čemu vodi sve to što rade Zvezda i Partizan. Međutim, to nije moj problem niti problem FS Srbije. Vi mediji treba da proniknete u koren svega toga. Nemam ideju do kada će to sve trajati, a još manje znam kome sve to treba. Iskreno sam razočaran tim preponoćnim saopštenjima, i to već nakon prvog kola, uz nebiranje reči. Slepac vidi da se određene stvari diriguju - ljutit je, ali i zagonetan bio je Kosanović.

Potpuni debakl novih superligaša

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Radničkog slave gol protiv Metalca

Prvo kolo šampionata Srbije novi superligaši pamtiće po zlu, budući da su sve četiri pridošlice iz Prve lige doživeli ubedljive poraze na gostovanjima i to uz zabrinjavajuću ukupnu gol-razliku 0:10. Najpre je u petak Spartak održao lekciju debitantu Zlatiboru iz Čajetine (3:0), da bi dan kasnije, kao bosi po trnju, prošle i ostale novajlije u eliti. Zvezda je bila prejaka za Novi Pazar (3:0), baš kao i Radnički za Metalac (3:0), dok je Mačva savladala Bačku (1:0).

"ČARAPANI" PODIVLJALI

Iznenađujuće, reči nisu birali ni Kruševljani kojima je teško pao poraz od Partizana. U Napretku su toliko kivni na glavnog arbitra Danila Grujića da su ga na zvaničnoj Fejsbuk stranici posle meča pod Bagdalom označili kao direktnog krivca za neuspeh i navijača gostiju. Kruševljani su napisali: 1. kolo najkriminalnije lige na svetu: Napredak - Danilo "Grobari" Čokot Grujić 1:3.

Baksuz! Živkoviću Zvezda razbila glavu, Partizan mu slomio nogu!

RepublikaFoto: Starsport
Mladen Živković

Čuvar mreže Napretka Mladen Živković (30), koji je ovog leta stigao u Kruševac iz Mačve, najmalerozniji je golman u Superligi. On je prvom minutu drugog poluvremena duela sa Partizanom (1:3) slomio nogu prilikom sudara sa napadačem gostiju Lazarom Markovićem i to kod izjednačujućeg gola crno-belih, čime je nastavljena serija teških povreda Požarevljanina. Naime, pre četiri godine, dok je branio za Novi Pazar, Živkovića je tadašnji centarfor Crvene zvezde Predrag Sikimić udario u glavu i slomio mu jagodičnu kost, a nesrećni golman završio je u bolnici sa ukupno osam preloma na licu.

Dve godine kasnije, dok je stajao između stativa niškog Radničkog, Mladena su saigrači izneli sa terena tokom utakmice protiv Dinama jer mu je sredinom prvog poluvremena pukla zadnja loža, te je morao na dužu pauzu.

Tu nije bio kraj izlivima besa "čarapana" na društvenoj mreži, pa su tako u komentarima ulazili u vulgarnu raspravu sa pristalicama crno-belih. Neke od njih počastili su uvredama, napisavši im da su "Šiptari" i "debilčići". Ako je i od našeg Superlige, mnogo je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading