POTRES NA MARAKANI: Milojević progovorio o POVRATKU u Zvezdu! Šta će reći "Delije"?

Autor: Blic, Republika

Sport

02.08.2020

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trofejni trener bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši trener srpskog šampiona Vladan Milojević

Vladan Milojević, bivši trener Crvene zvezde, rekao je za "Blic" da je ekipa srpskog prvaka doživela velika promene angažovanjem Aleksandra Kataija, Srđana Spiridonovića i Gelora Kange, ali da očekuje da će se ponovo plasirati u grupnu fazu Lige šampiona ili Lige Evrope.

- Voleo bih da Zvezda bude u Ligi šampiona ili u Ligi Evrope, to je važno zbog kluba i zbog navijača. Došla su kvalitetna pojačanja, Zvezda će, verujem, napraviti dobar rezultat. Katai, Kanga i Spiridonović doneće nešto novo i pomoći onim istim fudbalerima koji su ulazilili dvaput u grupnu fazu Lige šampiona. Tu je Sanogo, koji posle pauze zbog povrede praktično može da se računa kao nov igrač - poručio je Milojević za "Blic".

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Srpski stručnjak trenutno je u Džedi, čeka nastavak sezone prekinute usled pandemije virusa korona, ali detaljno prati dešavanja u Beogradu.

- Nemam dilemu da će da uradi Zvezda dobre stvari, zvezdaška javnost ima čemu da se nada. Iskreno, baš bih voleo da se opet čuje pesma Lige šampiona na Marakani, Zvezda i njeni navijači to zaslužuju.

 

On je potvrdio da će uvek biti na raspolaganju svom voljenom klubu.

- Zna se da sam zvezdaš, imam korektnu saradnju sa svim ljudima u klubu. Kadgod bude bilo teško, kad Zvezda bude iskazala potrebu za mnom - uvek sam na raspolaganju. Zvezda je moj život, sve mi je dala - zaključio je trofejni stručnjak.

Podsetimo, Vladan Milojević je sa Zvezdom za dve i po godine osvojio dve titule šampiona Srbije, a klub je uveo dva puta zaredom u grupnu fazu Lige šampiona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading