ZVEZDA SPREMILA OGROMNU INVESTICIJU: Isplatiće se svaki EVRO!

Autor:

Sport

01.08.2020

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike promene na stadionu "Rajko Mitić".

RepublikaFoto: Starsport
Proslava titule na Marakani protiv Proletera

Fudbalski klub Crvena zvezda konstantno radi na poboljšanju Marakane, a iz izveštaja do koga je došao "Telegraf" jasno se vide projekti koji su u planu srpskog šampiona. Oni se tiču ekološke i energetske efikasnosti, a služe da dugoročno donesu značajne uštede za kasu kluba iz Ljutice Bogdana.

U Crvenoj zvezdi imaju nameru da u narednom periodu uštede na potrošnji stuje, kao i da stadion bude ekološki efikasniji ugradnjom fotonamenskih panela na krovu kojim bi moglo da se uštedi 2,8 gigavata električne enrgije. Ovo nije malo ulaganje i crveno-beli će morati da izdvoje čak 2,2 miliona evra. Taj projekat će za klub bii isplativ na duže staze.

Još jedan od projekata je i izvođenje tri arteska bunara za omaldinsku školu, tačnije za navodnjavanje tri terena koja su namenjena školi i mladim igračima, zatim glavnog terena i ''kaveza''. U klubu imaju jasnu računicu i za ovaj projekat pošto njihovi postojeći sistemi troše 20.000 litara vode na sat, dok bi se korišćenjem bunara ti troškovi smanjili na samo 10 odsto od postojećih.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading