LALATU PREKIPELI VEČITI: Te Zvezda, te Partizan – dajte nekog trećeg

Autor:

Sport

31.07.2020

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Vojvodine Nenad Lalatović ukratko je sumirao prethodnu sezonu i najavio novu, koja počinje u petak.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

Vojvodina u prvom kolu Linglong Superlige Srbije gostuje TSC-u u Bačkoj Topoli od 19 časova. "Lale" su prethodne sezone osvojile Kup Srbije posle dramatične penal-serije protiv Partizana, ali ni put do finala im nije bio lak.

- Stvarno nije bilo lako doći do tog trofeja... Kad pogledamo poslednje tri utakmice - prvo smo igrali sa Lučanima kod kuće, koji su jedan ozbiljan tim, posle toga smo gostovali Čukaričkom, jednom od najorganizovanijih timova lige, a onda ona spektakularna utakmica protiv jednog jakog Partizana, gde su svi već videli da je Partizan osvojio trofej. Međutim nije bilo baš sve tako kako su drugi hteli - nije kome je namenjeno nego kome je suđeno. Bio je suđen nama i mi smo ga osvojili, sve čestitke mojim igračima zbog svega što su uradili - izjavio je Lalatović za TV "Arena sport".

Već 20 godina Crvena zvezda i Partizan se smenjuju na prvom mestu srpskog prvenstva, a čak je za jednu od te dve ekipe i druga pozicija tabele maltene rezervisana.

- Naša velika želja je da se umešamo u borbu za titulu, što je sasvim normalno, i mislim da je red da se još neka treća, četvrta ekipa tu umeša. Stalno bude te Zvezda, te Partizan, te Zvezda, te Partizan... Dajte neko treći, ako zasluži... Ali, pogledajte kakva pojačanja dovodi Zvezda. To je Kanga, to je Katai, to su veliki igrači. Pogledajte Partizan - kaže Lalatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading