KANGA PONOVO NA "MARAKANI": Želim opet da igram Evropu! Da mi nije bilo lepo, ne bih se ni vratio

Autor:

Sport

31.07.2020

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gabonac predstavljen.

RepublikaFoto: Starsport
Predstavljanje Gelora Kange

Jedan od najboljih stranaca u istoriji Crvene zvezde Gelor Kanga (29) se posle dve i po godine vratio na "Marakanu". Posle nekoliko dana otkad se krenulo sa pregovorima, reprezentativac Gabona je konačno po drugi put predstavljen na stadionu "Rajko Mitić".

- Drago mi je da sam se vratio i da sam opet kročio na ovaj stadion. Da mi nije bilo lepo, ne bih se ni vraćao. Navijači su mi konstantno na Instagramu slali lepe poruke - rekao je Kanga na početku.

Istakao je da ga je obradovao plan koji mu je klub predstavio.

- Pokušaću da ponovim igre iz prvog mandata i nadam se novom slavlju na "severu". Radiću dosta naporno kako bih pomogao ekipi da ostavri ciljeve, a to je igranje u Evropi. Svideo mi se kompletan projekat koji mi je predstavljen.

 

 

 

- Mogu da pomognem saigračima sa svojim iskustvom. Prija mi što poznajem ljude u klubu i neke igrače.

RepublikaFoto: Starsport
Gelor Kanga na predstavljanju

Na kraju se osvrnuo i na trenera Dejana Stankovića.

- Nisam imao puno prilike da pričam sa trenerom. Znam da je kao igrač ostvario velike uspehe i nadam se da ću već danas imati više vremena da popričam sa njim. Znam i da klub ima dosta mladih igrača koje treba usmeriti u pravom smeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading