ISPLIVALI DETALJI TUČE: Jurili sa motkama, a posle su cimali DECU

Autor: Kurir, Republika

Sport

29.07.2020

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno.

RepublikaFoto: youtube.com/Hooligan Post
Obračun "Delija" i "Grobara" u Zemunu pre dve godine

U utorak je u Nišu došlo do masovne tuče između navijača Crvene zvezde i Partizana posle koje su tri mladića završila u bolnici, a konačno su se pojavili detalji tih nemilih scena.

Naime, jedan očevidac se sa detetom našao u centru svega

- Oko 17.30 sam izašao ispred zgrade i čekam dete da vodim u šetnju. Kad odjednom 20 navijača Zvezde, rastrčali se po kraju sa motkama. Onda krenem u šetnju s detetom kad naletim na "grobare", tu negde kod Fakulteta za fizičku kulturu. Sve se svodi oko toga da je danas crtan grafit ispred fakulteta Nebojši Šćekiću, nekadašnjem navijaču Partizana iz Niša. Smarali su i decu i prolaznike. Zatekao sam polomljene flaše, držače od sekire i slično. Policija kružila onda non-stop, ali već su se razbežali svi - rekao je očevidac za Kurir.

 

Kako Kurir saznaje, do tuče je došlo tako što je navijačima Crvene zvezde doušnik javio da se na "njihovoj teritoriji" crta mural rivalskog kluba, pa su se brzo organizovali kako bi to sprečili. Ubrzo nakon toga su "Grobari" pozvali pojačanje i nastao je opšti metež.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading