"Lakše je premestiti katedralu iz Milana, nego dovesti Mesija u Inter!"

Autor:

Sport

29.07.2020

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Intera Antonio Konte je prekinuo glasine o transferu Lionela Mesija u redove "neroazura" na razočarenje čitave Italije!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

Iako se prethodnih dana pričalo drugačije, najbolji fudbaler Barselone neće stići u Milano. Konte to zna, a ima i zanimljivo poređenje šta je sve lakše uraditi od tog transfera.

Novinari su ga, nakon pobede nad Napolijem, upitali da li bi više voleo da u timu ima četiri nova igrača od po 50 miliona evra ili jednog, ali Lionela Mesija.

- Oba scenarija su prilično nemoguća. Čvrsto se držim za svoje igrače, jer oni daju sve od sebe. Garantujem da je tako. Bilo bi lakše premestiti Duomo (katedralu u Milanu), nego dovesti Lionela Mesija u Inter- rekao je italijanski trener.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antonio Konte

Ovakva izjava je usledila nakon što se pojavila fotografija koja je na katedrali u Milanu prikazivala senku koja neodoljivo podseća na argentinskog fudbalera.

 

 

 

Takav detalj je, naravno, podrejao priče o transferu igrača čiji ugovor sa Barselonom još nije produžen.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading