RAMADANI i MALDINI ZASELI: Srbin ide u Milan za OGROMNU LOVU!

Autor:

Sport

29.07.2020

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan je izgleda odustao od Luke Jovića, ali drugi Srbin im je neophodan za velike ambicije i vojevanje u Evropi!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Milenković

"Rosoneri" će imati velike ambicije u narednoj sezoni Serije A. Ekipa Stefana Piolija igra sjajno ove sezone. Trenutno se nalaze na 6. poziciji na tabeli koje vodi u Ligu Evrope.

Na radaru kluba sa "San Sira" je mnogo fudbalera, ali jedna od glavnih meta biće srpski reprezentativac Nikola Milenković. Bivši fudbaler Partizana, a sada defanzivac Fiorentine, biće jedan je od najtraženijih igrača ovog leta i sva je prilika da će napustiti Firencu.

 

U red za Milenkovića stao je i slavni Milan, čije rukovodstvo uveliko radi na njegovom dovođenju. Paolo Maldini je već obavio razgovor sa Milenkovićevim menadžerom Ramadanijem, ali je jasno da "viola" neće lako popustiti i želeće da dobije što je više moguće novca za talentovanog igrača, kome ugovor ističe tek 2022. godine.

RepublikaFoto: Starsport

Mediji spekulišu da će Fiorentina zahtevati čak 50 miliona evra, a da će Milan ponuditi 30 do 35 miliona, ali i Brazilca Lukasa Paketu, koga je "viola" već želela u svojim redovima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading