ODJEKNULA NEOČEKIVANA BOMBA: Bivši fudbaler Viljareala stigao u Beograd! Već je POTPISAO ugovor

Autor:

Sport

29.07.2020

10:02 >> 10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači u delirijumu.

RepublikaFoto: Starsport
Tekst potpisa

Fudbalski klub Voždovac bez konkurencije ima najbolji i najoriginalniji Tviter nalog u Superligi Srbije, a ovog puta "Zmajevi" su obradovali navijače rebusom čije je rešenje dolazak fudbalera Viljareala na "Krov". U pitranju je Nikola Vujnović (23), koji je prethodnu sezonu proveo u Mladosti iz Podgorice, a pre toga je četiri sezone branio boje "Žute podmornice".

Naime, na zvaničnom Tviter nalogu kluba iz Zaplanjske najavljeno je predstavljanje novog pojačanja u toku dana, a ono što je zagolicalo maštu navijačima je slika žute podmornice, što je inače nadimak Viljareala.

 

Prethodnu sezonu Voždovac je završio na osmom mestu na tabeli, a uprava "Zmajeva" je ozbiljno prionula na posao ovog leta kako bi taj plasman u narednoj bio još bolji.

 

Ubrzo posle toga, sa šalom Voždovca se na "Krovu" slikao Vujnović.

- Čuo sam sve najlepše o Voždovcu kao klubu i uverio se lično u to. Sa velikim zadovoljstvom ću nositi dres Voždovca u budućnosti i nadam se biti deo sjajnih rezultata. Ambicije kluba u narednoj sezoni su visoke i izrazito takmičarske, što se poklapa i sa mojim ciljevima - rekao je Vujnović za klupski sajt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading