Kutinjo želi u PREMIJER LIGU, evo i gde!

Autor:

Sport

28.07.2020

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filipe Kutinjo mora da nađe novi klub jer ga Bajern Minhen neće otkupiti od Barselone, a u Kataloniji računaju na zaradu od njegove prodaje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Filipe Kutinjo

Problem je u tome što malo ko može da priušti Kutinja, jer Barsa za njega traži 80-90 miliona evra, što niko nije hteo da plati ni pre krize i pandemije.

Kutinjov agent Kia Jorčabian i javno tvrdi da je Kutinjov cilj povratak u Premijer ligu.

- To čak i nije tajna, Kutinjo želi da se vrati u Premijer ligu ukoliko se ukaže prilika. On obožava Premijer ligu i ona je njegov prioritet u nastavku karijere. Ipak, nije isključen ni ostanak u Barsi, on je otvoren i za to - rekao je Kutinjov agent.

Pitanje je ko može da plati otkupnu cenu. Kako prenose ostrvski mediji, Barselona je ponudila Arsenalu Filipa Kutinja, kako bi angažovala Matea Genduzija.

Senzacionalan transfer je na pomolu, Arsenal bi mogao da se otarasi igrača koji nije omiljen na Ostrvu zbog provokatorskog ponašanja, a Barsa momka koji se nije uklopio.

Iako je Kutinjo u klub došao posle vrhunskih partija u Liverpulu, kada je bio u top 3 igrača planete, munjevito se "ugasio" u katalonskom gigantu.

Nije Kutinjo igrač koji može da dođe do izražaja u društvu Mesija i Suareza, zato je jedno vreme proveo i u Bajernu na pozajmici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading