POSLE TROJKE NAD BORCEM: Stanković otkrio od čega najviše STRAHUJE!

Autor:

Sport

28.07.2020

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub iz Ljutice Bogdana ubedljiv na "generalci".

RepublikaFoto: Starsport
Pozdrav Dejana Stankovića i Sanoga na meču protiv Borca

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, bio je zadovoljan posle pobede srpskog šampiona nad banjalučkim Borcem od 3:0 na Marakani u generalnoj probi pred start Superlige Srbije.

Šef struke crveno-belih ocenio je da je najvaćnije da se niko nije povredio, od čega "uvek strahuje u ovakvim duelima".

- Zadovoljan sam jer smo svi izašli na nogama i jer nema nikakvih problema i povreda. Snažno radimo i plašimo se malo ovakvih utakmica, jer bi zaista bila šteta da neko otpadne u ovom trenutku. Odradili smo normu, istrčali smo i ponavljam najvažnije je da smo svi zdravi. Još uvek smo u fazi rada, teške su noge, ali vide se ideje, zahtevi i drago mi je što usvajamo ono što uvežbavamo na treninzima. Ima vremena da to još više 'zategnemo'. Veliki sam optimista - poručio je Stanković.

 

Zvezda je upisala i četvrti trijumf na kontrolnim mečevima, uz osam postignutih i tek jedan primljen pogodak.

- I taj koji smo primili je bio veoma čudan, da tako kažem. Nema dobrog napada bez odlične odbrane. Radimo na tome svakodnevno i to je nešto što je važno i što će se manifestovati u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Kada zaključim period od 11. do 28. jula, uzmem u obzir prijateljske utakmice i sve ono što je urađeno, moram da se zahvalim stručnom štabu na lojalnosti, profesionalizmu i ozbiljnom radu, kao i mediko bloku koji je pružio sjajnu negu. Verujte da se iz maserske sobe nije izlazilo. Zahvalio bih se i svim ljudima koji su bili sa nama na Divčibarama i u Staroj Pazovi, jer smo se zaista osećali kao kod kuće - zaključio je trener tima iz Ljutice Bogdana.

Podsetimo, na superligaškoj premijeri u subotu od 19:30 časova na stadion "Rajko Mitić" stiže Novi Pazar.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading