(VIDEO) ZVEZDA SPREMNA ZA ODBRANU TITULE: Triling crveno-belih na generalnoj probi pred start Superlige Srbije!

Autor:

Sport

28.07.2020

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde rutinski savladali Borac.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde protiv Borca

Crvena zvezda je lako savladala banjalučki Borac u generalnoj probi pred start Superlige Srbije na Marakani sa 3:0 (1:0).

Golove za srpskog šampiona postigli su novajlija Srđan Spiridonović u 15, Veljko Nikolić u 54. i perspektivni Andrija Radulović u 88. minutu susreta.

Crveno-beli su kontrolisali ritam od prvog do poslednjeg minuta susreta. Veoma lepa akcija viđena je nakon 15-ak minuta igre kada je Mirko Ivanić uposlio brzonog Spiridonovića, koji je preciznim udarcem "otvorio" Banjalučane.

 

 

Posle devet minuta igre u drugom delu, Nikolić je duplirao vođstvo Zvezde, nakon akcije koju je sam započeo.

 

 

Mladi Radulović je dva minuta pre kraja susreta, što mu je drugi gol na pripremama, a posle meča nije krio zadovoljstvo što mu šef struke Dejan Stanković ukazuje šansu.

 

 

Podsećanja radi, ovo je četvrti trijumf našeg najtrofejnijeg kluba na pripremama, a start Superlige Srbije zakazan je za subotu od 19:30 časova kada na stadion "Rajko Mitić" stiže Novi Pazar.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading