PANIKA U ZVEZDINOM TABORU: Defanzivac priznao flert sa Rusima, neće ga niko sprečiti da napusti "Marakanu"!

Autor:

Sport

28.07.2020

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Degenek, defanzivac Crvene zvezde, priznao je da mu prija interesovanje moskovskog Spartaka.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Degenek

Samo nekoliko dana otkako je sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela otkrio da postoji interesovanje "velikog kluba" za australijskog reprezentativac, saznalo se da je u pitanju Spartak.

Ruski mediji odmah su kontaktirali Degeneka da prokomentariše želju Moskovaljana za transferom.

- Spartak je neverovatan klub sa neverovatnim navijačima. Drago mi je što sam povezan sa njim. Bio sam u Rusiji za vreme Svetskog prvenstva, to je divna zemlja. Jako mi se dopala- rekao je Degenek.

Upitan je da li je transfer moguć...

RepublikaFoto: Starsport

- Bilo bi super! Spartak je veliki klub, ruska liga je vrlo jaka, generalno, navijači, zemlja, stadioni su svi sjajni. Moramo sačekati šta će se dalje dogoditi- rekao je Degenek i dodatno pojasnio da mu laska interesovanje Spartaka.

 

 

 

- Ako postoji detaljniji interes mi ćemo definitivno razgovarati, ali vrlo je prijatno biti povezivan sa takvim klubom- zaključio je Degenek.

Degenek je jedan od igrača koji bi, kako su preneli ranije mediji, mogao da napusti Zvezdu ovog leta u slučaju dobre ponude.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading