SRBINU DRAŽI DENS IZ KOMŠILUKA OD NARODNJAKA: Aleksić slavio titulu uz hrvatsku pesmu!

Autor: M.S.

Sport

28.07.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Danijel Aleksić proslavio je titulu prvaka Turske sa Bašakšehirom uz hit hrvatske grupe Kolonija!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Danijel Aleksić

Klub iz Istanbula prvi put u istoriji postao je prvak države, a svaki od fudbalera na proslavi je imao svojevrsnu priliku da predstavi i sebe i zemlju iz koje dolazi. Aleksić je tom prilikom pokazao da mu narodnjaci nisu prirasli srcu, već se opredelio za dens varijantu iz komšiluka. Tako je kada je kročio na binu ogrnut srpskom zastavom zagrmela pesma "Svet voli pobednike". Društvo mu je pravio sin, koji je ponosno nosio njegovu medalju.

- Ovo je bila sezona za pamćenje. Uspeli smo da dođemo do titule i ispišemo istoriju kluba. Naš rad i trud se isplatio i veoma sam srećan zbog toga - poručio je Aleksić.

Tokom proslave Bašakšehira posebna počast ukazana je i predsedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu (66), koji već neko vreme pomaže klubu. Zahvaljujući predsedniku Turske, uložena su velika finansijka sredstva i dovedena su moćna pojačanja. Zato je sa krovne konstrukcije stadiona visio dres Erdogana sa brojem 12.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading